Schoolboeken

Ga naar www.vandijk.nl om jouw boekenpakket te bestellen. Vul bij 'Bestel jouw leermiddelenpakket' Amsterdam in, vul de gegevens in die gevraagd worden en klik alle boeken aan die nodig zijn. Dat wil zeggen: alle verplichte boeken voor de gemeenschappelijke vakken, de boeken voor de vakken die je gekozen hebt en eventueel woordenboeken.

Let op: woordenboeken en grammaticawijzers etc. komen voor rekening van de leerling. Gebruik bij het bestellen van je boeken altijd je Berlage-mail. Die krijg je zodra je bij ons bent ingeschreven. Van Dijk Educatie stuurt een link van de digitale leeromgeving naar je Berlage-mail, als je op de link klikt kom je in de digitale leeromgeving waar alle licenties die je nodig hebt voor je klaarstaan.

De ouderbijdrage wordt via Van Dijk geïnd. Deze is vrijwillig. Mocht je de ouderbijdrage niet willen of kunnen betalen, dan stuur je een mail naar j.schoots@berlagelyceum.eu. Klik dan na het afronden van de bestelling op bestelwijze via acceptgiro. Na de bestelling ontvang je een bevestiging en zal jouw boekenpakket bij je thuis afgeleverd worden.

Heb je vragen over je bestelling, neem contact op met Van Dijk. Bel naar 088 - 20 30 303 of stuur een mail naar info@vandijk.nl.

Instructiefilmpjes:

Boeken bestellen

Boeken inleveren