Naast de reguliere gymlessen bieden we Topscore aan. Topscore is een project waarbij verschillende sporten worden aangeboden op of vlakbij school door professionele trainers.

Topscore is een initiatief van de gemeente Amsterdam in samenwerking met middelbare scholen, en stelt leerlingen in staat om na schooltijd te kunnen sporten. Dit zijn over het algemeen sporten die niet standaard tijdens de LO les worden aangeboden. 

Topscore is voor alle leerlingen van het Berlage Lyceum. Als je benieuwd bent naar een sport maar nog niet bij een vereniging wil, is dit een mooie tussenweg. Voor 10 lessen wordt 10 euro gevraagd. Deze trainingen worden afgesloten met een groot toernooi tegen andere scholen uit Amsterdam, waarbij leerlingen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. Daarna is er de mogelijkheid om voor 10 euro nog 10 lessen te volgen bij een sportclub. Het is niet verplicht om daarna ook daadwerkelijk lid te worden van deze club. Topscore is niet verplicht, maar vooral erg leuk en leerzaam.

Om een beetje een beeld te krijgen van wat Topscore inhoudt, klik hier