Aanmelden

Je gaat de komende tijd aan de slag met het opstellen van je voorkeurslijst. Als je jouw voorkeurslijst hebt ingevuld, kun je je, samen met je ouders, aanmelden op de school die je op nummer één hebt gezet. 

Wanneer?

Als je het Berlage Lyceum op nummer één hebt staan, kun je je aanmelden op onderstaande dagen en tijden:

maandag 4 t/m vrijdag 8 maart tussen 13.30 – 16.30 uur

maandag 11 t/m vrijdag 15 maart tussen 13.30 – 16.30 uur

Het aanmelden zelf duurt maar vijf minuutjes, maar als het druk is, kan het zijn dat je even moet wachten. 

Wat neem je mee?

  • Het aanmeldingsformulier van het Berlage Lyceum. Dit kun je hier invullen en daarna afdrukken. Misschien zijn er meer leerlingen van jouw basisschool die kiezen voor het Berlage Lyceum. Op je aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en vragen of je bij ze in dezelfde klas geplaatst kunt worden. We kunnen niet beloven dat het lukt, maar we kunnen het wel proberen.

  • Je voorkeurslijst. Deze krijg je van je basisschool. Op de voorkeurslijst staat je ELK-nummer en je schooladvies. 

  • Een kopie van een geldig legitimatiebewijs. 

  • Een van je ouders moet mee om een handtekening te zetten.

Wat neem je mee als je niet op een Amsterdamse basisschool zit?
Op de site van het OSVO kun je een voorkeurslijst vinden die bij jouw basisschooladvies past. Download deze, vul deze in en neem deze lijst mee. Het aanmeldingsformulier van het Berlage Lyceum. Dit kan je hier invullen en daarna afdrukken. Een document waar de naam van jouw basisschool op staat en jouw advies. Vraag ook je basisschool om een uitdraai uit hun leerlingvolgsysteem. Als je niet op een Nederlandse basisschool hebt gezeten, neem je jouw laatste rapporten mee en zo veel mogelijk documentatie waaruit jouw schoolniveau blijkt. Bij twijfel over wat je mee moet nemen, kun je het best contact opnemen met de afdelingsleider van klas 1 en 2 havo/vwo, mevrouw Hagenbeek (t.hagenbeek@berlagelyceum.eu) of de afdelingsleider van de mavo, dhr.de Zoete (p.dezoete@berlagelyceum.eu).

Meer informatie
Leerlingen en ouders met vragen over de toelating en aanmelding op het Berlage Lyceum kunnen contact opnemen met de afdelingsleider mavo of de afdelingsleider van klas 1 en 2 havo/vwo.
Peter de Zoete, afdelingsleider mavo, p.dezoete@berlagelyceum.eu
Tieske-Anne Hagenbeek, afdelingsleider klas en 2 havo/vwo: t.hagenbeek@berlagelyceum.eu