Open Dagen

Ben je benieuwd naar het Berlage Lyceum? Kom dan naar een van onze open dagen. Deze vinden plaats op onderstaande dagen en tijden:

  • Donderdag 18 januari 2018 van 17.00 – 21.00 uur (VOL, aanmelden is niet meer mogelijk)
  • Zaterdag 20 januari 2018 van 10.00 – 13.00 uur

Je kunt op de open dag luisteren naar een toespraak van de rector; je kunt vragen stellen aan docenten; je kunt deelnemen aan proeflesjes, als je dat leuk vindt en leerlingen kunnen je een rondleiding geven door de school. Aan die leerlingen kun je dus vragen stellen over het Berlage Lyceum. Ook laten docenten en leerlingen zien welke (internationale) activiteiten er allemaal plaatsvinden op het Berlage Lyceum, zoals reizen, Berlage’s got talent, de pluslessen, muziek en naschoolse sportactiviteiten (Topscore).

Naast de open dagen zijn er twee open lesdagen. Vind je het leuk om een paar lesjes te volgen op het Berlage Lyceum? Schrijf je dan in voor een van de Open Lesmiddagen. Dat is dé manier om Tweetalig Onderwijs te ervaren en te kijken of het iets voor je is. Ook maak je kennis met docenten van het Berlage Lyceum en vroeg je de sfeer bij ons op school. Je kunt uit een van onderstaande dagen kiezen:

  • Woensdag 31 januari van 14.30 – 16.30 uur (inschrijven t/m 26 jan)
  • Vrijdag 9 februari van 14.30 – 16.30 uur (inschrijven t/m 7 febr). De open lesmiddag is helaas vol. Inschrijven is niet meer mogelijk. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Tieske-Anne Hagenbeek, afdelingsleider van klas 1 en 2 havo/vwo, t.hagenbeek@berlagelyceum.eu