Open dagen

Ben je benieuwd naar het Berlage Lyceum? Kom dan naar een van onze open dagen. Deze vinden plaats op onderstaande dagen en tijden:

Open dagen 2020:
donderdag 16 januari van 17.00 – 21.00 uur 
zaterdag 18 januari van 10.00 – 13.00 uur

Je kunt op de open dag luisteren naar een toespraak van de rector; je kunt vragen stellen aan docenten; je kunt deelnemen aan proeflesjes als je dat leuk vindt en leerlingen kunnen je een rondleiding geven door de school. Aan die leerlingen kun je dus vragen stellen over het Berlage Lyceum. Ook laten docenten en leerlingen zien welke (internationale) activiteiten er allemaal plaatsvinden op het Berlage Lyceum, zoals reizen, Berlage’s got talent, de pluslessen, muziek en naschoolse sportactiviteiten (Topscore).

Open lesmiddagen 2020:
woensdag 5 februari van 14.30 – 16.30 uur  
donderdag 13 februari van 14.30 – 16.30 uur  

Naast de open dagen zijn er twee open lesdagen. Vind je het leuk om een paar lesjes te volgen op het Berlage Lyceum? Schrijf je dan in voor een van de Open Lesmiddagen. Dat is dé manier om Tweetalig Onderwijs te ervaren en te kijken of het iets voor je is. Ook maak je kennis met docenten van het Berlage Lyceum en proef je de sfeer bij ons op school. Je kunt uit een van onderstaande dagen kiezen.