Kennismakingsdagen

Vorige week is bekend geworden dat door de corona-ontwikkelingen de Open Dagen en Lesjesmiddagen van de Amsterdamse middelbare scholen toch niet door mogen gaan. Wij kunnen jullie dus helaas niet persoonlijk ontvangen.
 
Gelukkig staat er op onze website veel materiaal waarmee belangstellenden zich een goed beeld van onze school en ons onderwijs kunnen vormen. We hebben daar vandaag een nieuwe informatiefilm speciaal voor ouders aan toegevoegd. Via deze LINK komt u direct bij deze film.
 
Klaas van Kruistum van het tv-programma “Klaas Kan Alles” bezoekt op zaterdag 22 januari het Berlage. We richten de school dan in alsof er toch een Open Dag is en Klaas loopt met een klein groepje geselecteerde 8ste groepers langs de vakken, waar zij docenten spreken en korte lesjes bijwonen. Dat bezoek wordt gefilmd en verschijnt ook op de website. We laten in het filmpje zoveel mogelijk van de school zien, Klaas bezoekt natuurlijk ook de gymzaal en de kantine.
 
Heeft u toch nog een vraag waarop u het antwoord niet vindt op onze website, twijfel dan niet om ons te mailen op vraagjevraag@berlagelyceum.eu Wij doen dan ons best om binnen 2 dagen uw mail te beantwoorden.

 
De aanmelding voor het voortgezet onderwijs vindt helemaal digitaal plaats van 7 t/m 17 maart, zie https://keuzegidsamsterdam.nl
 

Wij wensen jullie veel succes bij de oriëntatie en het maken van de schoolkeuze